EVENEMENTEN

HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT IS WEL EEN BEETJE TE VERGELIJKEN MET HET PRODUCEREN VAN BIER.

Je hebt een aantal ingrediënten of ideeën en door het brouwen of organiseren hoop je op een mooi eindproduct. Maar zoals er veel verschillende soorten bier zijn, zo zijn er ook verschillende soorten evenementen. Of het nu gaat om een muziekevenement, een open dag, een zakelijk evenement, etc., ik help je graag iets neer te zetten waar jij blij van wordt

Kan jouw evenement extra hulp gebruiken?

ONDERSTEUNING

DE DIVERSITEIT EN HET WERKEN IN DE EVENEMENTENBRANCHE HEEFT MIJ ALTIJD AANGESPROKEN.

De diversiteit en het werken in de evenementenbranche heeft mij altijd aangesproken. Geen dag is hetzelfde en mensen komen om plezier te hebben. Niet alleen het organiseren van, maar ook het werken op festivals en evenementen doe ik nog steeds met plezier. Ik heb inmiddels tal van events van binnen en buiten gezien, dus bent jij op zoek naar een gemotiveerde en stressbestendige ‘vakidioot’? Hier ben ik!

EEN PAAR VOORBEELDEN VAN FESTIVALS WAAROP IK HEB GEWERKT ALS O.A. GASTVROUW, BARHOOFD, KASSAVERANTWOORDELIJKE, PROJECTMANAGER ZIJN:

Ondersteuning nodig?

BEDRIJFSFEESTEN

HERKENT U DIT? HET JAARLIJKSE PERSONEELSUITJE STAAT WEER OP DE PLANNING,

het bedrijf viert zijn jubileumjaar, het is weer tijd om aan teambuilding te werken, maar… het ontbreekt je aan tijd en/of voldoende ervaring om dit te organiseren? Stop met zoeken, want als professional in organiseren kom ik graag bij je langs om te horen wat jouw idee is, kijken we samen wat de mogelijkheden zijn en om bespreken we hoe we dit idee werkelijkheid kunnen laten worden. Het brainstormen onder het genot van een kop koffie en hopelijk een biertje op de goede afloop!

Wil jij ook leven in de brouwerij?