Over mij

He jij!

Ik ben Jessica Brouwer, de persoon achter ‘Leven in de Brouwerij’. 

Iemand die optimistisch door het leven gaat en parttime werkzaam is als Projectleider Praktijkloket binnen het mbo. Naast deze baan ben ik in 2018 Leven in de Brouwerij gestart. Sinds die tijd heb ik een aantal mooie projecten voor bedrijven mogen draaien, maar ik wil me vanaf heden focussen op bedrijfsuitjes. Dit houdt in dat ik samen met de klant kijk naar de wensen en deze dan tot uitvoer breng.  

De diversiteit van het werken in de evenementenbranche heeft mij altijd aangetrokken. Geen dag is hetzelfde. Mede om die reden heb ik een studie in die richting afgerond. Ik vind het altijd een uitdaging om bezig te zijn met organiseren, of het nou iets groots of iets kleins is. Met mijn passie voor organiseren, mijn enthousiasme en mijn creativiteit hoop ik invulling te kunnen geven aan een evenement met een geslaagd einddoel als resultaat.  

Want weet je wat ik nou echt tof vind? Andere mensen een dag bezorgen, zoals ze die zelf in gedachten hebben. Dat het klopt, tot in detail, met lachende gezichten als gevolg. Daar word ik dus vrolijk van!