hoe ga ik te werk

Tijdens een eerste telefoongesprek van ongeveer 15 minuten bespreken we jouw plannen en het doel van het bedrijfsuitje. Samen maken we een inschatting wat ik voor jou kan betekenen. Daarna kom ik bij jouw bedrijf langs om verdere wensen in kaart te brengen. Wellicht heb je al wel ideeën hoe de dag eruit moet komen te zien, dan werken we deze samen verder uit. Maar misschien heb je nog helemaal geen ideeën, dan ga ik voor je aan de slag!
Aan mij de taak om een programma te bedenken dat aansluit bij jouw wensen en doel. Ik boek niets voordat ik het met jou heb besproken.
Wanneer jij tevreden bent over het programma, dan start ik met het vastleggen van o.a. de activiteiten, de catering en eventueel vervoer.
Het bedrijfsuitje komt volledig op papier. Zo weet jij precies hoe laat jij en je collega’s verwacht worden op welke locatie en weet je precies welke activiteit jullie gaan doen.
Een dag voordat het bedrijfsuitje plaatsvindt neem ik met jou het draaiboek door, zodat jij precies op de hoogte bent van de gehele invulling van de dag. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik meega om het uitje te begeleiden.